hero-top

Werken bij Peple

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam.

people first-2
Vacature

Junior Projectmanager Visma.net

olive - triple loop - wide

Ben jij op zoek naar een dynamische start in projectmanagement binnen het domein van e-HRM? Heb je een natuurlijk talent voor organisatie en een passie voor het overtreffen van verwachtingen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Onze HR- en salarisoplossing Visma.net kan aan zo'n beetje alle wensen en eisen voldoen, mits het perfect is afgestemd op klantvoorkeuren vanaf dag één. Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze gepassioneerde consultants op het juiste moment bij de juiste klant staan en weet jij precies wat er bij onze klanten en hun projecten speelt? Dan maak je dagelijks een hoop mensen blij.

Over Peple:
Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. Bij Peple ontwikkelen we niet alleen HR en payroll tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.

Zo bouw je met ons mee:
Als Junior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het begrijpen van klantwensen en het coördineren van werkzaamheden op diverse klantlocaties of vanuit ons kantoor in Amersfoort. Je onderhoudt nauw contact met klanten en bent expert in het betrekken van zowel klanten als consultants bij het plan van aanpak. Het is een uitdagende taak waarbij je de puzzel compleet moet maken en samen met de consultants de beste oplossingen vindt.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de opleidingen die bij Peple worden gegeven aan klanten. Dit omvat het faciliteren van inschrijvingen van klanten, het verzenden van uitnodigingen en het waarborgen dat alles gereed is voor de opleidingsdagen.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Begeleiden van optimalisatie- en vernieuwingsprojecten.
 • De klantvraag begrijpen en omzetten in acties.
 • Planningen maken waar we met zijn allen jaloers op zullen zijn.
 • Administratieve ondersteuning bieden gedurende het proces.
 • Coördinatie van Peple Academy.


Dit heb je nodig en breng je mee:
Organisatietalent en uitstekende planningsvaardigheden, ongeacht of deze aangeboren zijn of zijn ontwikkeld door eerdere ervaringen in vergelijkbare functies. Je bent analytisch, proactief, communicatief vaardig en dol op samenwerken. Of je nou met een consultant, een accountmanager, een klant of een teamlead praat; jij kunt je goed inleven in de situatie en de gesprekspartner, en je past je communicatiestijl hierop aan.

Functie-eisen:

 • Affiniteit met HR-processen en IT.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Sterke analytische vaardigheden.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Klantgericht en commercieel sensitief.
 • Vloeiend in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.


Wat bieden wij:
Bij aankomst merk je meteen het gezellige hoofdkantoor in Amersfoort op, waar de meeste van je nieuwe collega's werken. In deze open, uitnodigende en sterk samenwerkingsgerichte omgeving krijg je de kans om te groeien tot een ervaren projectmanager. Als Junior Projectmanager speel je een belangrijke rol, niet alleen voor onze klanten en hun medewerkers, maar ook voor de prestaties van Peple.

Daarnaast bieden wij:

 • Een rol met impact in een internationale en snel veranderende organisatie.
 • Volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden met een salaris tussen € 3.400 en € 4.900 bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
 • Mogelijkheden voor parttime en flexibel werken.


Als je klaar bent voor een uitdagende rol waarin je het verschil kunt maken en de steun bent van je consultant collega's, solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple!

Werken bij Peple

Solliciteer direct

Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1