hero-top

Werken bij Peple

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam.

people first-2
Vacature

HR Operations Officer

olive - triple loop - wide

Wil jij deel uitmaken van een sprankelende organisatie waar jouw passie voor HR tot zijn recht komt? Wij zoeken een energieke en proactieve HR Operations Officer die klaar is om samen met ons een positieve impact te maken. Als jij houdt van diversiteit, uitdagingen en een gezellige werksfeer, dan ben jij degene die we zoeken!


Functieomschrijving

Als HR Operations Officer ben je de spil in het web van onze HR-activiteiten. Deze rol omvat het afhandelen van vragen van medewerkers, het beheren van HR-systemen, het coördineren van evenementen voor medewerkers en het waarborgen van naleving van bedrijfsbeleid en -procedures. Het resultaat van het team is een goed functionerende en betrokken personeelsbezetting, ondersteund door efficiënte HR-processen en systemen. Functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde opleiding in HRM of een vergelijkbaar vakgebied.
  • 1-2 Jaar ervaring in HR.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel op papier als in levenden lijve.
  • Proactieve houding: Je bent een initiatiefnemer met een vleugje lef en zelfstandigheid.
  • Hands-on: Praktisch en gedetailleerd, met een oog voor de kleine dingen die het verschil maken.


Wat bieden wij:

  • Een gezellige werkomgeving waarbij professionaliteit en werkplezier hand in hand gaan.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een team van enthousiaste collega's die samen met jou de organisatie laten sprankelen.


Als HR Operations Officer maak je impact op aansprekende organisaties en draag je bij aan het succes van Visma.net HRM & Payroll. Je krijgt de kans om zowel specialistisch als persoonlijk te groeien binnen onze vooruitstrevende organisatie. Het team in Amersfoort is open en samenwerkingsgericht, met de mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken. Je werkt met professionele, gedreven collega’s en draagt bij aan het succes van onze services. Solliciteer uiterlijk vrijdag 26 januari a.s. en neem bij vragen contact op met Esther Mars (06-13248671). Een online assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Werken bij Peple

Solliciteer direct

Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BS Amersfoort

hoef-1