hero-top

Werken bij Peple

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam.

people first-2
Vacature

Junior Pre-sales

olive - triple loop - wide

Heb je een affiniteit met software, wil je altijd weten hoe dingen zitten en leg je dat ook graag aan anderen uit? Dan is de pre-sales rol bij Peple wellicht op jouw lijf geschreven.

Bij Peple geloven we dat mensen de kern vormen van alles wat we doen. Onze naam is niet alleen een woord; het is een belofte om oplossingen te creëren die bedrijven versterken en de samenleving verrijken. Als Junior Pre-sales professional bij Peple ben jij de spil in het commerciële proces, waarbij je onze klanten en prospects enthousiast maakt voor onze oplossingen en die van onze partners.

Jouw rol:
Als Junior Pre-sales specialist bij Peple heb je een dynamische en diverse rol. Je bent de kennisdrager van onze oplossingen en die van onze partners. Jouw expertise stelt je in staat om sales- en customer success collega's te ondersteunen in commerciële trajecten. Je beoordeelt en beantwoordt uitvragen van klanten. Het verschil maak je met vlammende demo's waarin je precies die aspecten laat zien die de klant belangrijk vindt. Jouw vermogen om te luisteren naar de behoeften van de klant en deze te vertalen naar concrete oplossingen, maakt jou onmisbaar in ons team.

Over Peple:
Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal. Deze overtuiging is diepgeworteld in onze identiteit en weerspiegelt zich in alles wat we doen. We ontwikkelen niet alleen tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken. Onze passie ligt in het bereiken van meer met minder inspanning, en dat is wat ons drijft.

Functie-eisen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau met uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare rol.
  • Sterke affiniteit met (HRM en salaris) software.
  • Leergierigheid, nieuwsgierigheid en een passie voor het begrijpen van hoe dingen werken.
  • Uitstekende luistervaardigheden en het vermogen om de behoeften van klanten te identificeren en te vertalen naar concrete oplossingen.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week.


Wat bieden wij:

Bij Peple kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. Je krijgt de kans om te werken met innovatieve technologieën en samen te werken met gepassioneerde collega's die gedreven zijn om het verschil te maken. Daarnaast bieden wij een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan het succes van Peple en onze klanten? Solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple!

Werken bij Peple

Solliciteer direct

Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1