hero-top

Evenementenagenda

Bij ons kun je meegenieten van inspirerende sessies waar we laten zien hoe je met onze software aan de slag kan gaan.

Dinsdag 23 april 2024

Release update

Ben je benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden in Visma.net HRM & Payroll? Dan hebben we goed nieuws! Volgende week dinsdag 23 april nodigen we je van harte uit voor een gratis online update over onze software. Tijdens deze sessie laten we je graag, in iets meer dan een uur, onze nieuwste softwareversie 1.142, zien.

Visma-Spain-Office-Group-_DSC8585-1
Maandag 10 juni 2024

Peple Connect!

Zin in een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten? Dan heb ik goed nieuws voor je! Op maandag 10 juni staat onze allereerste Peple klantendag op de planning!  Het wordt een fantastische dag vol inspiratie, waarbij verschillende sprekers je meenemen door alle boeiende updates en ontwikkelingen binnen ons HRM en salaris-systeem. Details over de datum en het programma volgen binnenkort. 

Visma-DK-22_7834 (1)
Maandag 8 april om 13.30 uur

Verdiepingswebinar Salariscomponenten

Wil je een diepgaand inzicht krijgen in het aanmaken en onderhouden van salariscomponenten in Visma.net Payroll? Dan is dit jouw kans om je expertise naar een hoger niveau te tillen! Dit Verdiepingswebinar is speciaal voor Payroll professionals / PSA medewerkers die betrokken zijn bij de salarisverwerking in Visma.net Payroll. 

Small-Copy of 22-05_VismaRaet-Shot7.Zorg-3940-
Woensdag 21 februari 2024 om 9.00 uur

Gratis webinar digitaal ondertekenen

Tijdens deze sessie nam HRM Consultant, Marian Smit, je mee door de voordelen en functionaliteiten van onze digitale handtekening. Hierbij is zij specifiek ingegaan op de vernieuwde API-functionaliteit en hoe deze bijdraagt aan het optimaliseren van jouw documentenstroom.

Shutterstock_520969993
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!