hero-top

Opleidingen

Peple hecht er veel waarde aan dat je na het volgen van de cursus ook het geleerde in de praktijk kunt brengen. Wil je met je team snel van start met de nieuwe software? Of een nieuwe collega snel inwerken? Peple heeft diverse cursussen ontwikkeld om dit te realiseren.

Autorisatie in Visma.net HRM

Autorisatie in Visma.net HRM behelst het uitdelen van rechten aan gebruikers. Welke modules mag de gebruiker inzien? Welke wijzig rechten zijn van toepassing? Van welke medewerkers mag de gebruiker de gegevens zien? Dit zijn zaken die tijdens deze training aan bod komen.

1

Inrichting Visma.net HRM

Deze training stoomt jou klaar om als applicatiebeheerder te fungeren voor de Visma.net HRM module binnen jouw organisatie. Als applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt binnen jouw organisatie betreffende Visma.net.

2

Inrichting Visma.net HRM Plus

De training Inrichting Visma.net HRM Plus is een aanvulling en uitbreiding op de training Inrichting Visma.net HRM en stoomt je klaar om als applicatiebeheerder te fungeren voor de Visma.net HRM module binnen de organisatie. Vooral het applicatiebeheer van de verschillende modules komt aan bod.

 

3

Seminar Salarisadministratie in Visma.net Payroll voor nieuwe gebruikers

Dit seminar wordt georganiseerd voor alle nieuwe gebruikers van Visma.net Payroll en is bedoeld voor de medewerkers van de salarisadministratie die gaan werken met Visma.net Payroll. Tijdens het seminar zal de trainer je meenemen door alle stappen in het programma Visma.net Payroll. Je wordt klaargestoomd om in Visma.net Payroll de salarisadministratie uit te kunnen voeren.

4
Ontmoet ons team

Ons managementteam

peter
Peter Verdaasdonk Managing Director
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!