hero-top

Over Peple

Welkom bij Peple. Wij bieden dé online software oplossing voor jouw HRM- en salarisproces! Bij ons is het beheer van taken en bijhouden van administratie een fluitje van een cent, zodat jij meer tijd hebt voor wat er echt toe doet: jouw mensen.

Jouw vriendelijke experts

Bij Peple draait het niet alleen om het verkopen van producten, maar ook om het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Wij zijn jouw vriendelijke experts, klaar om je met een glimlach te begeleiden het beste te halen uit je HR- en salarisproces.


We staan garant voor nauwkeurigheid, veiligheid en duidelijkheid. Wees gerust, jij kunt je focussen op waar je goed in bent; wij helpen je met de rest. Samen vereenvoudigen we jouw werkzaamheden, helpen we je ontwikkelen en omarmen we de toekomst met innovatieve software. Ervaar het plezier van vlekkeloze efficiëntie met Visma.net HRM & Payroll! We maken dingen leuker, maar verrassen je ook met een soepele ervaring en naadloze ondersteuning. Laten we samen HRM en salarisadministratie vereenvoudigen. Jij richt je op je mensen en ziet je organisatie floreren. Wij zijn je partner in die groei; klaar om jouw organisatie te versterken.

Welkom bij Peple. 

Peple

Geschiedenis

Peple is gestart in 1994 onder de naam DBS Business Solutions. In 2010 is het overgenomen door het Noorse Visma en ging het verder onder de naam Visma Software. Van 2019 t/m 2023 maakte Peple deel uit van Visma Raet. Medio 2023 heeft het management van Visma Raet besloten tot een herstructurering, waarbij het bedrijf per 2024 is opgesplitst in twee afzonderlijke entiteiten; Visma Raet met het product Youforce en Peple met het product Visma.net HRM & Payroll. 

WhatsApp Image 2023-12-14 at 21.55.41
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Hoe kunnen we je helpen?