hero-top

Werken bij Peple

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam.

hart2-1

People first!

Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. We streven ernaar dit te bereiken in een open en diverse werkomgeving die een breed scala aan talenten en vaardigheden omarmt.

Bij Peple ontwikkelen we niet alleen tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.

Het hart van elke organisatie bestaat uit mensen, en onze naam onderstreept dat feit. Wij stellen mensen altijd op de eerste plaats. Welkom bij Peple.

 

 

Vacature

Software Developer (VB.NET/C#/React)

Are you ready to step into the role of a skilled Software Developer and join our esteemed teams, exploring the dynamic realm of HRM and Payroll solutions? We're focused on enhancing the technical interfaces engine to create, maintain, and secure our dataflows. If you're proficient in C#, .NET and have some experience with React and being able to maintain VB.NET code, and you're eager to tackle impactful projects, we'd love to connect with you.

 

mensen eerst
Vacature

Junior Projectmanager Visma.net

Ben jij op zoek naar een dynamische start in projectmanagement binnen het domein van e-HRM? Heb je een natuurlijk talent voor organisatie en een passie voor het overtreffen van verwachtingen? Dan ben jij degene die we zoeken!

mensen eerst
Vacature

HRM Consultant

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij gek op het adviseren, trainen en begeleiden van mensen? Is bovendien de IT een gebied waar jij helemaal vrolijk van wordt? Dan ben je hier helemaal goed! Wij hebben ruimte voor een HRM consultant met passie voor het vak, die zin heeft zich breed te ontwikkelen bij onze kleinschalige, maar professionele en gedreven organisatie. Iemand die houdt van HRM (of ervan kan gaan houden) en zijn weg kan vinden in alle ins- en outs van ons mooie product Visma.net HRM & Payroll.

mensen eerst
Vacature

Sales Executive

Ben jij een gedreven professional met ruime ervaring in sales? Heb je affiniteit met (HRM en salaris) software en ben je een zelfstandige, resultaatgerichte en overtuigende teamspeler? Dan is de rol van Sales Executive bij Peple iets voor jou!

mensen eerst
Vacature

Junior Pre-sales

Heb je affiniteit met software, wil je altijd weten hoe dingen zitten en leg je dat ook graag aan anderen uit? Dan is de pre-sales rol wellicht op jouw lijf geschreven!

mensen eerst
Vacature

Payroll Support Consultant

Ben jij enthousiast over payroll en gemotiveerd om organisaties te helpen bij het stroomlijnen van hun HR-processen? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou!

mensen eerst
Vacature

Technisch HRM Consultant

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij gek op het adviseren, trainen en begeleiden van mensen? Is bovendien IT een gebied waar jij helemaal vrolijk van wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

mensen eerst
Vacature

De next-level collega's gezocht bij Peple!

Ben jij een bevlogen individu dat barst van talent? Zie jij innovatie als een roeping en sta je te trappelen om klanten te overdonderen met jouw skills? Dan is Peple de place to be! Wij zijn een bruisend bedrijf dat altijd op zoek is naar enthousiaste mensen die onze liefde voor vernieuwing en klantgerichtheid delen.

mensen eerst
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1