hero-top

Kennisartikelen

Welkom op onze webpagina over HR en salarisadministratie. Of je nu een doorgewinterde HR-professional bent, een ondernemer in de dop of gewoon geïnteresseerd in het vakgebied, hier vind je een schat aan informatie. Onze artikelen bieden praktische tips, inzichten en analyses om je te ondersteunen bij het beheer van personeelszaken en salarisadministratie. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verbeter je kennis op het gebied van HR en salarisbeheer. Je bent slechts een klik verwijderd van waardevolle informatie die je kan helpen bij het efficiënt beheren van deze aspecten binnen jouw organisatie.

Kennisartikelen

voor het Onderwijs

Hier delen we waardevolle kennisartikelen die specifiek gericht zijn op HR en salarisadministratie in het onderwijs. Of je nu een onderwijsinstelling vertegenwoordigt, een HR-professional bent of een docent, wij bieden inzichten, informatie en praktische richtlijnen om je te ondersteunen bij het beheren van personeelszaken en salarisadministratie in het onderwijsveld.

Visma.net HRM & Payroll

voor Woningcorporaties

Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde expert bent, onze uitgebreide verzameling biedt inzichten, trends en praktische tips om jou te ondersteunen bij het optimaliseren van personeels- en salarisprocessen. Duik in onze artikelen en ontdek hoe je jouw HR- en salarisadministratie naar nieuwe hoogten kunt brengen. Welkom bij een bron van informatie die is afgestemd op jouw professionele groei en succes in de wereld van woningcorporaties.

Large-construction-worker-2021-08-30-02-31-41-utc
Kennisartikelen

voor de Zorg

Ontdek waardevolle inzichten, praktische tips en branchegerelateerde informatie die jou kunnen helpen je HR- en salarisadministratieprocessen te optimaliseren. Bij Peple streven we ernaar om jou te voorzien van de kennis die je nodig hebt om succesvol te opereren in de zorgsector. Welkom in een wereld van deskundige begeleiding en bruikbare informatie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Kennisartikelen

voor de Zakelijke markt

Ontdek praktische tips, diepgaande analyses en bruikbare strategieën die zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten floreren op het gebied van human resources en salarisadministratie. Laat ons je helpen je personeelsbeheer naar nieuwe hoogten te tillen en je bedrijf vooruit te stuwen. Welkom bij een bron van waardevolle kennis voor de moderne zakelijke wereld!

Ontmoet ons team

Ons managementteam

peter
Peter Verdaasdonk Managing Director
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!