hero-top

Voor wie

Visma.net HRM & Payroll is een softwareoplossing die specifiek is ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van organisaties die op zoek zijn naar een naadloos geïntegreerd systeem voor zowel human resource management (HRM) als salarisadministratie (payroll). Onze veelzijdige oplossing is geschikt voor uiteenlopende organisaties, waaronder kleine, middelgrote en grote ondernemingen actief in sectoren zoals Onderwijs, Zorg, Business en Woningcorporaties,

Visma.net HRM & Payroll

voor Onderwijs

In de complexe wereld van onderwijsbeheer is het cruciaal om een naadloze en efficiënte HRM- en salarisadministratie te hebben. Visma.net HRM & Payroll biedt een geavanceerde oplossing die specifiek is ontworpen om aan de unieke behoeften van scholen te voldoen. 

03
Visma.net HRM & Payroll

voor Woningcorporaties

De CAO voor Woondiensten wordt volledig ondersteund. Of het nu gaat om de pensioenregeling, salarisschalen of verlofregelingen, alles is beschikbaar in onze oplossing. De CATS-schaalmethodiek, die specifiek wordt toegepast binnen de woningcorporatiemarkt, is eveneens geïntegreerd. Op basis van deze schaalmethodiek sluit je naadloos aan bij de standaarden in uw branche.

Large-construction-worker-2021-08-30-02-31-41-utc
Visma.net HRM & Payroll

voor Zorg

Enerzijds faciliteren we medewerkers bij het moeiteloos en efficiënt afhandelen van hun HR-zaken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun zorgtaken. Anderzijds streven we ernaar het werk voor de HR- en salarisafdeling te vereenvoudigen, waardoor er meer tijd beschikbaar is voor advies en strategische taken. Maar hoe bereiken we dit doel?

Large-Copy of 22-05_VismaRaet-Shot7.Zorg-3279-
Visma.net HRM & Payroll

voor Zakelijke klanten

Visma.net HRM & Payroll biedt een allesomvattende oplossing voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar platform om hun HR- en payrollprocessen te optimaliseren. Het stelt organisaties in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze profiteren van geautomatiseerde en efficiënte HR- en payrollbeheerprocessen.

Small-Copy of 22-05_VismaRaet-Shot6.Overheid-2578-inStation (1)
Ontmoet ons team

Ons managementteam

peter
Peter Verdaasdonk Managing Director
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!