hero-top

Woningcorporaties

Een softwarepakket dat volledig is afgestemd op de werkzaamheden in de woningcorporatiebranche. Dat is Visma.net HRM & Payroll. De CAO wordt proactief ondersteund en door koppelingen worden complexe processen makkelijk gemaakt. Het boeken van overuren of het aanvragen van verlof is simpeler dan ooit. Geen papieren rompslomp dus, maar zaken eenvoudig digitaal afhandelen

Small-AdobeStock_260489695

De voordelen van onze HR- & Payroll software voor woningcorporaties.

Toekomstbestendige software
Volledige ondersteuning op HR & Payroll gebied
Gebruiksgemak voor iedereen
Effieciëntie door automatisering
Verzekerd van kennis en ervaring
Peple maakt HR makkelijker

Visma.net HRM & Payroll is hét softwarepakket dat volledig is afgestemd op de werkzaamheden binnen de woningcorporatiebranche. Met meer dan 85 woningcorporaties die vertrouwen op Visma.net HRM & Payroll, is het de toonaangevende oplossing in de sector.

Het systeem biedt proactieve ondersteuning voor de CAO en maakt complexe processen eenvoudig dankzij geïntegreerde koppelingen. Het boeken van overuren of het aanvragen van verlof was nog nooit zo simpel. Geen papieren rompslomp meer, maar alles digitaal afhandelen. Bovendien is de CAO voor Woondiensten volledig geïntegreerd in onze oplossing, inclusief aspecten zoals pensioen, salaris, verlof en zelfs flexibele arbeidsvoorwaarden, bekend als het cafetariamodel.

Visma.net HRM & Payroll biedt ook ondersteuning voor de specifieke CATS-schaalmethodiek, die essentieel is voor de woningcorporatiemarkt. Hiermee ben je perfect in lijn met de standaarden binnen jouw branche.

Wat integratie en koppelingen betreft, hebben we alles in onze oplossing geïntegreerd. Of het nu gaat om je ERP-systeem of het pensioenfonds, alles is naadloos verbonden. We hebben koppelingen met verschillende leveranciers, waaronder Cegeka, Itris, Centric en APG.

Als extra service bieden wij Managed Services voor Woningcorporaties, waarbij wij de salarisadministratie volledig voor jou kunnen overnemen. Jij hoeft alleen nog maar de personele wijzigingen digitaal aan te leveren, de maandelijkse salarissen over te maken en de Belastingdienst te betalen. Zo heb je meer tijd en focus voor andere belangrijke taken binnen jouw organisatie.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de salarisverwerking zelf te doen. Onze salarisengine is volledig geïntegreerd met de e-HRM functionaliteiten, waardoor het overkloppen van gegevens tot het verleden behoort. Met Visma.net HRM & Payroll heb je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en soepele personeelsadministratie binnen jouw woningcorporatie.

Laat ons het werk doen!

Misschien vind je het niet zo aantrekkelijk om zelf de personeels- en salarisadministratie te regelen, vooral als jouw onderneming niet zo groot is.

Het kan zijn dat je niet genoeg kennis hebt, de kosten onevenredig hoog zijn en er financiële risico's aan vastzitten. Daarom kan het voor jou een goed idee zijn om de personeels- en salarisadministratie uit te besteden.

Vertrouw op ons voor een vlekkeloze salarisadministratie die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Ons toegewijde team van experts staat garant voor nauwkeurigheid, tijdigheid en volledige naleving van alle regelgeving. Laat je zorgen over complexe loonberekeningen, belastingen en arbeidswetgeving achterwege. Wij nemen de last van salarisverwerking van je over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw mensen. 

Ontmoet ons team

Ons managementteam

peter
Peter Verdaasdonk Managing Director
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!