hero-top

Zakelijke markt

Visma.net HRM & Payroll is een uitstekende keuze voor zakelijke klanten, vanwege zijn geavanceerde functies.

Small-Copy of 22-05_VismaRaet-Shot6.Overheid-2559-inStation

De voordelen van onze HR- & Payroll software voor bedrijven in de zakelijke markt.

Toekomstbestendige software
Volledige ondersteuning op HR & Payroll gebied
Gebruiksgemak voor iedereen
Effieciëntie door automatisering
Verzekerd van kennis en ervaring
Uitstekende keuze...

Voor de zakelijke markt


Visma.net HRM & Payroll is een uitstekende keuze voor zakelijke klanten, vanwege zijn geavanceerde functies, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Hier zijn enkele redenen waarom dit platform zo geschikt is:

Volledige integratie

Visma.net HRM & Payroll biedt naadloze integratie met andere zakelijke systemen en software. Dit stelt bedrijven in staat om een geïntegreerde en gestroomlijnde workflow te creëren, waarbij HRM- en payrollprocessen efficiënt samenkomen met andere bedrijfsactiviteiten.

Gebruiksvriendelijkheid

Het platform is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk voor HR- en payrollprofessionals om snel toegang te krijgen tot de benodigde informatie, processen te beheren en rapporten te genereren. Dit draagt bij aan een vlotte en efficiënte werkomgeving.

Automatisering van HR-processen

Visma.net HRM & Payroll automatiseert diverse HR-processen, waaronder onboarding, prestatiebeoordelingen, verzuim en verlofbeheer. Door deze processen te automatiseren, kunnen bedrijven tijd en middelen besparen, terwijl ze tegelijkertijd de nauwkeurigheid en consistentie van hun HR-operaties verbeteren.

Strikte naleving van regelgeving

Het platform is ontworpen met oog voor lokale en internationale regelgeving op het gebied van HR en payroll. Het zorgt ervoor dat bedrijven voldoen aan alle wettelijke vereisten en verplichtingen, wat essentieel is om juridische complicaties te voorkomen en het risico op boetes te minimaliseren.

Schaalbaarheid

Of het nu gaat om een klein bedrijf in de opstartfase of een groot internationaal bedrijf, Visma.net HRM & Payroll is schaalbaar en past zich aan aan de groei van het bedrijf. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften en omstandigheden, waardoor het een duurzame oplossing is voor bedrijven van verschillende groottes.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Visma.net HRM & Payroll waarborgt de veiligheid van gevoelige HR- en payrollgegevens. Het voldoet aan strikte beveiligingsnormen en biedt geavanceerde functies zoals toegangscontrole om de vertrouwelijkheid en integriteit van gegevens te waarborgen.


Ontmoet ons team

Ons managementteam

peter
Peter Verdaasdonk Managing Director
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!