hero-top

Zorg

Visma.net HRM & Payroll draagt in de zorg bij aan een geoptimaliseerd personeelsbeheer, naleving van regelgeving, efficiëntieverbeteringen en een betere communicatie, wat allemaal bijdraagt aan het bieden van hoogwaardige zorg.

Small-Copy of 22-05_VismaRaet-Shot7.Zorg-2921-

De voordelen van onze HR- & Payroll software voor bedrijven in de zorgsector.

Toekomstbestendige software
Volledige ondersteuning op HR & Payroll gebied
Gebruiksgemak voor iedereen
Effieciëntie door automatisering
Verzekerd van kennis en ervaring
Visma.net HRM & Payroll specifiek ontworpen voor HRM en payrollprocessen in de zorgsector. 

Speciaal voor de zorg

Efficiëntie en Tijdsbesparing

Visma.net HRM & Payroll automatiseert HR-processen, zoals salarisadministratie, verlofbeheer en personeelsadministratie. Hierdoor kunnen HR-medewerkers en zorgpersoneel hun tijd efficiënter besteden.

Compliance en regelgeving

De software helpt bij het waarborgen van naleving van regelgeving en wetten met betrekking tot personeelsbeheer en salarisadministratie in de zorgsector.

Personeelsbeheer en ontwikkeling

Visma.net HRM & Payroll biedt functionaliteiten voor het beheer van vaardigheden, trainingen en prestaties van het personeel, wat essentieel is voor het optimaal inzetten en ontwikkelen van zorgmedewerkers.

Werving en retentie

Visma.net Easycruit kan het wervingsproces stroomlijnen, van het plaatsen van vacatures tot het beheren van sollicitaties, en het kan tools bieden om de retentie van personeel te bevorderen.

Gegevensanalyse en rapportage

Met krachtige analysemogelijkheden kunnen gebruikers trends in personeelsgegevens identificeren, waardoor organisaties strategische beslissingen kunnen nemen voor verbetering.

Communicatie en betrokkenheid

De software kan communicatie vergemakkelijken door selfservicefunctionaliteiten, waardoor medewerkers toegang hebben tot hun eigen gegevens en relevante informatie.


Ontmoet ons team

Ons managementteam

peter
Peter Verdaasdonk Managing Director
french

Lees meer
op onze blog

Ontdek hoe klanten de software en services van Visma | Raet gebruiken. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Kies jouw branche of sorteer op thema en lees de verhalen of bekijk de video’s.

Lees meer
Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1
Contact

Here to help!