hero-top

Werken bij Peple

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam.

people first-2
Vacature

Payroll Support Consultant

olive - triple loop - wide

Ben jij enthousiast over payroll en gemotiveerd om organisaties te helpen bij het stroomlijnen van hun HR-processen? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou!
Als Support Consultant Payroll bij Peple speel je een essentiële rol in het leveren van hoogwaardige ondersteuning aan onze klanten. Je bent niet alleen een expert op het gebied van payroll, maar fungeert ook als de eerste hulp bij vragen en als probleemoplosser voor eventuele kwesties. Samen met ons team zorg je ervoor dat onze klanten soepel en effectief kunnen werken met onze HRM & Payroll software pakket. Als jij klaar bent om je talenten in te zetten in een dynamische omgeving en impact te maken in HR en payroll, nodigen we je graag uit om ons team te komen versterken.

Wie zijn wij?

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. Bij Peple ontwikkelen we niet alleen HR en payroll tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.

Dit heb je nodig en breng je mee:

Een sterke klantgerichtheid en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou. Het is essentieel dat je goed met IT-systemen kunt omgaan. Je bent oplossingsgericht, hebt het vermogen om de juiste informatie te verzamelen en weet wanneer je door moet vragen om tot de kern van een probleem te komen. Ook onder druk weet jij je hoofd koel te houden. Hoewel je zelfstandig kunt werken, geef je er de voorkeur aan om in teamverband te opereren. Je intrinsieke motivatie drijft jou in alles wat je doet.
Daarnaast:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met klantcontact en het payroll domein;
 • Het hebben van een PDL certificering, ervaring met salarisadministratie en kennis van de huidige wet- en regelgeving is een absolute plus;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden, procesmatig inzicht en hebt een gezonde ambitie om processen verder te optimaliseren;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met IT;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede basiskennis van de Engelse taal.


Wat bieden wij: 

Als Support Consultant Payroll ben jij de spil die onze klanten ondersteunt tijdens uitdagende momenten en ervoor zorgt dat zij met vol vertrouwen hun salarissen kunnen verwerken. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan het succes van Peple en help je ons onze beloftes waar te maken. 

Verder kan je verwachten:

 • Een rol met grote impact op klanten in alle marktsegmenten;
 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • Een uitstekend fulltime bruto salaris van tussen €3.100 en €4.400 (o.b.v. 40u en afhankelijk van ervaring);
 • De mogelijkheid om flexibel en thuis te werken.
 • Passende thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding wanneer je besluit om op kantoor in Amersfoort te werken.
 • Jaarlijkse incentive van 2%

 

Heb jij de ambitie om echt voldoening te halen uit je werk en ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je zowel jezelf als klanten echt kunt laten stralen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple.
Werken bij Peple

Solliciteer direct

Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1