hero-top

Working at Peple

At Peple, the principle of "people first" is central, a belief deeply rooted in our identity and reflected in our name.

people first-2
Vacature

Payroll Consultant

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij gek op het adviseren, trainen en begeleiden van mensen? Is bovendien de IT een gebied waar jij helemaal vrolijk van wordt? Dan ben je hier helemaal goed!
Wij hebben ruimte voor een Payroll consultant met passie voor het vak, die zin heeft zich breed te ontwikkelen bij onze kleinschalige, maar professionele en gedreven organisatie. Iemand die houdt van Payroll (of ervan kan gaan houden) en zijn weg kan vinden in alle ins- en outs van ons mooie product Visma.net HRM & Payroll.

Over Peple:
Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. Bij Peple ontwikkelen we niet alleen HR en payroll tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.

Dit heb je nodig en breng je mee:

  • Je hebt affiniteit met klantcontact en het payroll domein;
  • Je bent een doener en een denker. Samen met onze klanten kom je tot de beste oplossingen en zorg je er in nauwe samenwerking voor dat deze gaan werken in de praktijk. Dat wil zeggen dat je implementaties verzorgt bij de klant waarin je zowel de adviserende als ondersteunende rol oppakt. Jij bent de expert en je houdt er ook van  lekker de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.
  • Het hebben van een PDL certificering, ervaring met salarisadministratie en kennis van de huidige wet- en regelgeving is een absolute plus;
  • Je beschikt over analytische vaardigheden, procesmatig inzicht en hebt een gezonde ambitie om processen verder te optimaliseren;
  • Je vindt het leuk om het hele land te doorkruisen met je auto van de zaak om op bezoek te gaan bij onze klanten. Anderzijds heb je ook geen problemen met remote werken met de klant.
  • Naast het ondersteunen van individuele klanten, ben je in staat grotere groepen klanten tegelijk te trainen.
  • Een vereiste is vloeiend zijn in het Nederlands.


Wat bieden we:
Als Payroll Consultant ben jij degene die onze software een succes maakt in de praktijk. Zo draag jij bij aan het succes van Peple en zorg je ervoor dat we waarmaken waar we voor staan. Daarom krijg je niet alleen de ruimte je inhoudelijk te ontwikkelen, maar ook om persoonlijk te groeien binnen onze organisatie. Het team in Amersfoort is niet alleen open en samenwerkingsgericht, maar biedt ook flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken. Verwacht een dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s.

Heb jij de ambitie om echt gelukkig te worden van je werk en ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je jezelf en klanten echt blij kunt maken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple. 

Werken bij Peple

Solliciteer direct

Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1