Lancering Peple B.V.

4 maart, 2024 - Marielle Kuijpers

Amersfoort 1 januari 2024

HR-dienstverlener Visma | Raet splitst zich met ingang van vandaag op in twee losse bedrijven: te weten Visma | Raet en Peple B.V. Beide organisaties focussen zich daarbij op hun eigen software product.

Peter van Verdaasdonk, Managing Director van Peple, markeert dit initiatief als een strategische stap voorwaarts in de ontwikkeling van Visma.net HRM & Payroll. Met de oprichting van Peple geloven we dat 'kleiner zijn, groots kan zijn.' Door ons te concentreren op één specifiek product, kunnen we onze expertise verdiepen en de kwaliteit van Visma.net HRM & Payroll verder vergroten. Peple stelt ons in staat om wendbaarder te zijn, snel in te spelen op veranderingen in de markt en oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Alle vertrouwde gezichten van Visma.net HRM & Payroll reizen met ons mee naar Peple, waar we met trots blijven werken aan de ontwikkeling van ons product. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service blijft ongewijzigd. Wij geloven in het opbouwen van langetermijnrelaties en zien onszelf niet alleen als leverancier, maar als experts die klaar staan om te ondersteunen en te begeleiden met een glimlach.

Deze strategische zet stelt ons in staat om nog meer te investeren in innovatie, klantgerichtheid en de continue verbetering van ons product. We kijken ernaar uit om samen met onze klanten en partners de volgende fase van groei en succes in te gaan.

Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. We streven ernaar dit te bereiken in een open en diverse werkomgeving die een breed scala aan talenten en vaardigheden omarmt.

Bij ons staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. We erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Het hart van elke organisatie bestaat uit mensen, en onze naam onderstreept dat feit. Wij stellen mensen altijd op de eerste plaats.

Welkom bij Peple.

www.peple.nl

Recent nieuws:

Zorggroep Achterhuis kiest voor ... Lees meer
Peple benoemt Floor Stam-Lammers ... Lees meer