hero-top

Werken bij Peple

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam.

people first-2
Vacature

Sales Executive

olive - triple loop - wide

Ben jij een gedreven professional met ruime ervaring in sales? Heb je affiniteit met (HRM en salaris) software en ben je een zelfstandige, resultaatgerichte en overtuigende teamspeler? Dan is de rol van Sales Executive bij Peple iets voor jou!

Over Peple:

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. Bij Peple ontwikkelen we niet alleen HR en payroll tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.

Functie-eisen:

  • Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, waarbij je op verschillende niveaus kunt communiceren. 
  • Je verkoopt onze producten, waar mogelijk in combinatie met de producten van Visma-zusterbedrijven
  • Zelfstandig bouw je een effectieve sales funnel op en bouw je het klantenbestand van Peple verder uit
  • Je maakt slim gebruik van technologie en tools om je te helpen funnel te bouwen 
  • Je hebt ruime relevante werkervaring binnen Sales of Account Management.
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau met uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, ervaring compenseert een gebrek aan formele opleiding.
  • Je hebt een sterke affiniteit met (HRM en salaris) software.


Wat bieden we:

Als Sales Executive maak je impact en draag je bij aan het succes van Peple en lever je een waardevolle bijdrage aan ons succes van de organisatie. Hier krijg je niet alleen de ruimte om je professioneel te specialiseren, maar ook om persoonlijk te groeien binnen onze innovatieve organisatie. Het team in Amersfoort is niet alleen open en samenwerkingsgericht, maar biedt ook flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken. Verwacht een dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s.

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je je commerciële vaardigheden kunt inzetten en ontwikkelen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple. 

Werken bij Peple

Solliciteer direct

Locatie

Bakje koffie? Bezoek ons kantoor in Amersfoort

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

hoef-1