pink bg + beige line-1

Peple Connect!

Maandag 10 juni 2024
DUS Utrecht

Visma-Spain-Office-meeting_DSC9016

Peple Connect

Op maandag 10 juni staat onze allereerste Peple klantendag op de planning! Dit keer wordt het georganiseerd bij DUS in Utrecht. 

Het wordt een fantastische dag vol inspiratie, waarbij verschillende sprekers je meenemen door alle boeiende updates en ontwikkelingen binnen ons HRM en salaris-systeem.

We brengen je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, wetten en regels, en je krijgt ook ruimschoots de gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere gebruikers.

We kijken er enorm naar uit om je daar te verwelkomen! Schrijf je nu alvast in op deze pagina en houd je inbox in de gaten voor meer details.

Zien we jou ook op 10 juni? Meld je nu aan!

Visma-Aarhus_DSC5863

Programma

10.00 - 10.30    Inloop en ontvangst
10.30 - 10.35    Opening
10.35 - 11.00     Peter Verdaasdonk, onze MD, neemt je mee op een reis door de strategie van Peple
11.00 - 12.00     IntotheNXT over hoe Artificial Intelligence de HR wereld kan versterken 
12.00 - 12.30    Break-out sessie 1 
12.30 - 13.30    Lunch
13.30 - 14.00    Break-out sessie 2
14.10 - 14.40     Break-out sessie 3
14.50 - 15.20    Break-out sessie 4
15.30 - 16.30    Borrel
16.30 - 16.45    Einde evenement

Break-out sessies

Onze exclusieve break-out sessies bieden een unieke kans om je te laten inspireren door experts uit diverse vakgebieden. Van revolutionaire HR-praktijken tot innovatieve technologieën, we hebben alles in huis om je te verrassen, inspireren en te voorzien van nieuwe inzichten.

Alles wat je moet weten over CSRD - de kracht van data in beweging | Visma Connect
De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een nieuwe Europese richtlijn die bedrijven verplicht om een duurzaamheidsrapportage uit te brengen. De regels gelden sinds 2024 voor grote bedrijven, maar ook kleinere bedrijven krijgen er nu al mee te maken. In deze break-out sessie vertelt Visma Connect over de belangrijkste gevolgen van de CSRD, wat dit betekent voor Nederlandse bedrijven en hoe je je hier het beste op voor kan bereiden.
Werkgebonden Personenmobiliteit– wat moet ik er mee? | Reisbalans
Nog meer administratie of zit er ook een positieve zijde aan? Reisbalans vertelt je graag hoe je makkelijk aan de WPM verplichting voldoet en tegelijkertijd een betere werkgever kunt zijn, kosten bespaart én verduurzaamt.
PEScheck: de toekomst van screening | PEScheck
Ontdek de nieuwste trends in pre-employment screening met expert Serhat Elban van PEScheck. Leer hoe automatisering en beleid kunnen bijdragen aan een soepelere onboarding en verbeterde organisatorische kwaliteit.
Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid | Dialog
Wil je weten wat echt telt als het gaat om employee experience? Hoe je betrokkenheid kunt sturen als een pro? En welke tools je hier het beste bij ondersteunen? Het antwoord op deze vragen krijg je van Dialog tijdens deze break-out. Mis deze sessie niet!
Leer je weg naar succes | Plusport
Kom erachter hoe het binden en boeien van medewerkers de sleutel is tot een bloeiende werkomgeving. Laat je inspireren door Plusport met moderne leertechnologieën en een digitaal leerplatform om jouw team te laten excelleren.
Hoe een goede onboarding je medewerkerstevredenheid verbetert | Appical
Geef nieuwe medewerkers een goede indruk van je bedrijf en zorg ervoor dat ze zich vanaf de eerste werkdag al thuis voelen. Medewerkers die een slechte onboarding-ervaring hebben gehad, gaan 2x zo vaak op zoek naar andere kansen.
Optimaliseer jouw verzuimstrategie | Marente
Ervaar hoe de optimalisatie van Vezuim Plus bij Marente heeft geleid tot een betere verzuimstrategie. Een kijkje achter de schermen van succesvolle verbeteringen!
HR Wetgeving: effectief geschillenbeheer | Arlette Putker
Kom alles te weten over het omgaan met geschillen en ongepast gedrag op de werkvloer. Arlette Putker leidt je door de do's en don'ts van conflictbeheersing en harmonieus samenwerken. Een trending topic tegenwoordig!
Het Individueel Keuzebudget (IKB) | Peple
Ontdek hoe je als aantrekkelijke werkgever niet alleen diversiteit op de werkvloer, maar ook diversiteit in je arbeidsvoorwaarden kan aanbieden. Het individueel keuzebudget in Visma.net HRM & Payroll biedt de werknemer de gelegenheid arbeidsvoorwaardelijke keuzes te maken die passen bij zijn persoonlijke situatie en voorkeuren.
Onze software roadmap | Peple
Benieuwd naar wat we in petto hebben voor onze HR & Payroll software? Dit is je kans om het te ontdekken!
Werkgebonden Personenmobiliteit: Implementatie in onze software | Peple
In de break-out sessie van Reisbalans werd besproken hoe je kunt voldoen aan de eisen voor Werkgebonden Personenmobiliteit. Tijdens onze sessie laten we zien hoe je dit kunt instellen in Visma.net HRM & Payroll.
Indienstproces, inclusief pre-employment screening | Peple
Tijdens de presentatie van Pescheck werd besproken waarom het belangrijk is om voorafgaand aan indiensttreding controles uit te voeren. In onze sessie over het indiensttredingsproces leggen we uit hoe je dit proces optimaal kunt organiseren met behulp van de nieuwe aanmeldingsformulieren en hoe Pescheck kan worden geïntegreerd in dit geautomatiseerde proces.
Workflow plus, haal meer uit je processen | Peple

Hoe kun je de Workflow-module het meest effectief gebruiken? Welke processen heb je al opgezet, maar kunnen nog verbeterd worden? Je komt het allemaal te weten tijdens deze break-out sessie. 

Ontmoet onze partners

Tijdens deze dag krijg je de unieke kans om onze partners persoonlijk te ontmoeten en te ontdekken wat zij voor jou kunnen betekenen. Op de markt zullen 14 van onze partners hun nieuwste producten en diensten presenteren. Neem tijdens de pauzes, lunch en borrel de tijd om op je gemak langs de stands te lopen, vragen te stellen en inspiratie op te doen. Mis deze kans niet om te netwerken, nieuwe ideeën op te doen en meer te leren over hoe onze partners jouw succes kunnen ondersteunen. 

Datapas

Begroten kan ook anders! Met Capisci heeft u grip op uw totale Planning & Control proces waardoor u adequaat kunt reageren op de veranderende omstandigheden. Scenario’s en rapportages binnen één geïntegreerde omgeving. Eenvoudig én overzichtelijk.

Suresync

Visma Connect is dé specialist in het uitwisselen van gekwalificeerde informatie voor overheid, bedrijfsleven en financiële markten. Jaarlijks verzorgen wij de veilige en betrouwbare uitwisseling van honderden miljoenen berichten. 

Reisbalans

Al je zakelijke mobiliteit geregeld. Dat is fijn voor jou als werkgever, want de manier waarop mensen reizen verandert continu. Met Reisbalans krijgen medewerkers toegang tot een mobiliteitskaart en een app waarmee rittenregistratie, declaratie en toegang tot vervoer samenkomen. 

Peple Managed Services

Salarisadministratie uitbesteden. Het beheren van salarisadministratie is vaak een ingewikkeld en tijdrovend proces. Het vereist up-to-date kennis van cao's, wet- en regelgeving, en elke maand wordt er aanzienlijke tijd besteed aan het verwerken van wijzigingen. Deze kennis is vaak geconcentreerd bij een klein aantal medewerkers binnen organisaties. 

Solvidi

Solvidi | InvalPool is al ruim 20 jaar de beste software-oplossing om het vervangingsbeleid optimaal uit te voeren. De software houdt rekening met alle wettelijke en cao-bepalingen. 

Dyflexis

Het complete Workforce Management systeem waarmee jij de juiste persoon met de juiste vaardigheden op de juiste dienst heb

Pescheck

Werf met vertrouwen door inzicht in je kandidaten te krijgen.Integratie zonder hoofdbrekens, grondige checks, en alles simpel gehouden - dat is wat ons compleet maakt voor HR-professionals.

Dialog

Dialog biedt organisaties een online platform voor het ondersteunen van performance- en talent management en het stimuleren van het goede gesprek. 

Pointlogic

Personalisatie van het arbeidsvoorwaardenpakket is van toenemend belang. De veranderende wensen van werknemers ten opzichte van arbeidscontracten, in combinatie met de krapte op de arbeidsmarkt zorgen voor een veranderende rol voor HR-afdelingen. Daarnaast verschillen je behoeftes als werknemer sterk afhankelijk van de levensfase waarin jij je bevindt.

PlusPort

PlusPort levert software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. Het Visma PlusPort LMS (Learning Management System) wordt wereldwijd gebruikt door klanten in meer dan 19 talen. Met 38 medewerkers, ruim 975.000 gebruikers bij 17.000 klanten en met meer dan 3,2 miljoen trainingsuren en 750.000 transacties per jaar, is PlusPort een toonaangevende leverancier van LMS & Compliancesoftware en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning.

Advitrae

Visma | Advitrae faciliteert het onderwijs met logistieke software oplossingen voor de invulling en uitwerking van formatie, planning- en roostering. Dit doen wij voor het primaire- en voortgezet onderwijs, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universiteiten. Naast software leveren wij diensten als consultancy en training. Op deze manier stellen wij de scholen in staat om goed onderwijs efficiënt, betaalbaar en gepersonaliseerd te organiseren.

Appical

Verwelkom je nieuwe medewerkers met onvergetelijke onboarding. Geef nieuwe medewerkers een warm welkom en maak connecties nog vóór de eerste werkdag. Start met onboarden via het digitale onboardingplatform van Appical.

Visma.net ERP

Visma Software BV biedt het mkb, de accountancysector en de grootzakelijke markt innovatieve cloudoplossingen voor financieel beheer, projectmanagement en logistiek. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net ERP, Visma.net Accountancy, Visma eAccounting, Visma Project Management, Brincr, Rompslomp en Davilex.
Peple Connect 2024!

Inschrijfformulier