Automatische koppeling met BeFrank

4 maart, 2024 - Marielle Kuijpers

Vanaf 1 januari 2024 hebben we met trots een automatische koppeling tot stand gebracht met BeFrank via Visma.net HRM & Payroll. Deze integratie belooft niet alleen een verbeterde efficiëntie, maar ook een naadloze ervaring voor onze klanten.

BeFrank staat bekend om zijn toewijding aan transparantie en innovatie binnen de pensioenbranche. Door deze samenwerking kunnen we nu nog meer waarde toevoegen aan het payroll-proces van onze klanten. De automatische koppeling zorgt voor een gestroomlijnde gegevensuitwisseling en minimaliseert handmatige inspanningen, waardoor organisaties zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Met deze integratie stellen we onze klanten in staat om op een effectievere manier payroll- en pensioengegevens te beheren, terwijl ze profiteren van de vertrouwde dienstverlening van BeFrank. We geloven dat deze stap de algehele payroll-ervaring zal verbeteren en een positieve impact zal hebben op de operationele efficiëntie van onze klanten.

Heb je vragen over deze nieuwe functie of wil je meer informatie over hoe dit jouw organisatie kan helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. www.peple.nl/contact

Recent nieuws:

Zorggroep Achterhuis kiest voor ... Lees meer
Peple benoemt Floor Stam-Lammers ... Lees meer