Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort brengt bezoek gebracht aan ons pand

4 maart, 2024 - Marielle Kuijpers

Gisteren heeft Lucas Bolsius, de burgemeester van Amersfoort, ons bedrijfspand op bedrijventerrein de Hoef bezocht. Momenteel huisvest dit pand vier organisaties van Visma: Visma YouServe, Peple B.V., Visma | Raet en Khonraad Software Engineering. De Gemeente Amersfoort hecht veel waarde aan een levendig en inspirerend ondernemersklimaat en beschouwt Visma als een belangrijke werkgever in de stad. De aanwezigheid van de verschillende Visma-bedrijven op de Hoef draagt volgens de burgemeester bij aan de transformatie van ons bedrijventerrein naar een nieuwe hybride stadswijk.

Foto v.l.n.r. Jeffrey Smit - Managing Director Visma YouServe, Peter Verdaasdonk - Managing Director Peple, Lucas Bolsius - Burgemeester van Amersfoort, Gerard Schiebroek - Managing Director Visma | Raet, Sander van de Merwe - Managing Director Khonraad.

Burgemeester Bolsius benadrukte zijn waardering voor de steun van Visma en haar medewerkers aan Oekraïense vluchtelingen, die recentelijk naast ons zijn komen wonen. De gemeente heeft twee panden op de Hoef aangekocht voor de huisvesting van deze vluchtelingen, waarbij wij hebben geholpen met het inrichten van de kamers en het opzetten van een computerruimte om contact te onderhouden met achterblijvers in Oekraïne.

Recent nieuws:

Zorggroep Achterhuis kiest voor ... Lees meer
Peple benoemt Floor Stam-Lammers ... Lees meer